smart fortwo prime.

smart fortwo – prime

Deplasare cu stil în oraş.

Stilat, clasic, de bun gust. Modelul smart fortwo prime se mândreşte cu echipamente de înaltă calitate şi o eleganţă clasică. În interior, scaunele îmbrăcate în piele neagră se asortează cu planşa de bord de culoare neagră. Panourile centrale ale portierelor cu accente ornamentale albe asigură contrastul. Volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, inclusiv sistemul Direct-Steer şi maneta schimbătorului de viteze îmbrăcată în piele se asortează, de asemenea perfect cu designul elegant al interiorului.

Aspectul clasic este completat de jantele negre din aliaj, de 15” (38,1 cm) cu design în 5 spiţe duble, cu finisaj ultra-lucios.

Consumul de carburant (în regim mixt) este de 4,1 l/100 km,
Emisiile de CO2 (în regim mixt) sunt de 93 CO2 g/kmDatele nu se referă la un autovehicul individual şi nu fac parte din ofertă, ci au doar rol de comparaţie între diferite tipuri de autovehicule.   

Configurator


Caracteristici.

smart fortwo prime – Jante din aliaj.

Jante din aliaj.

Jante negre din aliaj de 15" (38,1 cm) cu design în 5 spiţe duble, cu finisaj ultra-lucios, cu pneuri faţă 165/65 R15 pentru jante 5J x 15 ET32, pneuri spate 185/60 R15 pentru jante 5,5J x 15 ET42 (R87).

smart fortwo – instrument cluster with TFT colour display

Panoul de instrumente cu ecran TFT color.

Noul panou de instrumente cu ecran TFT color de 3,5” îţi asigură toate datele şi informaţiile de care ai nevoie în timpul călătoriei. Opţional, poţi suplimenta centrul de informaţii al noului smart fortwo cu un instrument de bord care indică turaţia şi ora.

Computerul de bord asigură următoarele informaţii şi multe altele:

 • Partea superioară: ceas, temperatură, vitezometru digital, asistent pentru menţinerea benzii de rulare, avertizare de îngheţ
 • Partea inferioară: nivelul carburantului, setarea vitezei pentru tempomatul cu limitator

Sunt disponibile trei meniuri principale:

 • Distanţa totală
 • Computerul de bord (de la pornire/de la resetare)
 • Diagrama consumului de carburant
 • Valorile pentru conducere economică
 • Memorie pentru mesaje și indicator de service (kilometri rămași până la următoarea dată la care trebuie să fie efectuate lucrările de service)
 • Temperatura agentului de răcire 
 • Meniul de setări
smart fortwo prime – scaune

Scaune.

Cusăturile ornamentale albe adaugă o notă de eleganţă interiorului din piele neagră. Această impresie este accentuată de planşa de bord şi panourile centrale ale portierelor de culoare neagră şi accentele ornamentale albe.

smart fortwo prime – scaune cu încălzire

Scaune încălzite.

Scaunele cu încălzire pentru şofer şi pasager, pentru o căldură plăcută, chiar înainte ca temperatura din interior să ajungă la valoarea dorită. Rezistenţele integrate pentru încălzire asigură creşterea mai rapidă a temperaturii.

smart fortwo – Lane Keeping Assist

Asistentul pentru menţinerea benzii de rulare cu avertizare sonoră şi vizuală.

Asistentul pentru menţinerea benzii de rulare este un ajutor atent, care previne părăsirea benzii de rulare în mod neintenţionat. O cameră video scanează marcajele rutiere şi detectează diferenţele de contrast dintre suprafaţa drumului şi liniile de marcaj. Sunt emise semnale sonore şi vizuale.Dotări și accesorii.

Exterior.

 • Jante negre din aliaj de 15" (38,1 cm) cu design în 5 spiţe duble, cu finisaj ultra-lucios, cu pneuri faţă: 165/65 R15, pneuri spate: 185/60 R15 (R87) 
 • Acoperiş rigid de culoare neagră
 • Ornamentul radiatorului de culoare neagră
 • Celula de siguranţă tridion de culoare neagră

Interior.

 • Planşa de bord şi panourile centrale ale portierelor din material textil de culoare neagră cu elemente ornamentale albe
 • Tapiţerie cu piele neagră şi cusături decorative albe

Funcţii şi echipamente electrice.

 • Scaune cu încălzire pentru şofer şi pasager

Sisteme de asistenţă şi de siguranţă.

 • Asistent pentru menţinerea benzii de rulare cu sistem de avertizare sonoră şi vizuală

Aici găseşti o descriere completă a liniei de echipare prime:

Toate detaliile de echipare


Date tehnice.

Date tehnice – prezentare generală

Găseşti toate informaţiile despre modelul smart fortwo prime în cadrul fişei tehnice.

Fişa tehnică

smart fortwo – date tehnice